شنبه 30 ارديبهشت 1391

آخرین اخبار:

تماس با ما

درباره ما

خبرنگاران گفتگو ها دیّر در یک نگاه آرشیو صفحه اصلی
 
 
 
 


 










???? ????? ???? ????? ??? ?? ???? ???? ???? ??????

 کاهش بازدیدکنندگان ایرانی از نمایشگاه تجاری گوانجو
 افغانستان در آستانه اسخراج نفت
 آن صاحب طبع رندانه! ... آن دارای دو جین عیال در خانه!
 مدیرکل حمل و نقل و پایانه های گیلان خبر داد اعزام 400 دستگاه اتوبوس زائران گیلان به مرقد امام (ره)
 در قالب دیداری دوستانه صورت گرفت پیروزی تیم فوتسال پیشکسوتان تهران در کاشان
 دولت گینه استوایی استعفا کرد
 نخست وزیر لهستان از مردم خواست در جریان رقابت های یورو 2012 تظاهرات نکنند
 عکس/ تنیس روی آب
 فیلم سینمایی ایرج قادری چقدر فروش داشت؟
 آیا اسلام در معماری هم حرفی برای گفتن دارد؟
 /تصویری/سرمربی تیم چلسی :نگاه من مثبت است و به قهرمانی امیدوارم
 یک سرباز آمریکایی به قتل پنج تن از همقطارانش در عراق متهم شد
 /تصویری/رقابتهای تنیس رم پیگیری شد
 تصویر:سنجابی که پیانو می زند
 مرگ گوگل پلاس نزدیک است
 میدان آزادی اصلاح هندسی شد
 تصاویر:بحرین فروشی نیست
 تصویر: تنیس روی آب
 هزینه ماهیانه سیگار در ایران
 تصویر:دو چهره نورانی

كدخبر:1041

تاريخ انتشار:11 مرداد 1390 تعداد بازديد:154

  نسخه چاپي

مديركل سياسي استانداري:احمدي نژاد دست مافيا را قطع كرده
 

مديركل دفتر سياسي و انتخابات استانداري بوشهر گفت: احمدي نژاد مافياي نفتي را متلاشي و مبلغ‌هاي ميلياردي كه به جيب اشخاص ريخته مي‌شد همه را قطع كرد.نصرالله علوي تبار يكشنبه شب در جلسه شوراي اداري شهرستان دشتي يادآورشد: اگر احمدي نژاد هيچ كاري را انجام نداده باشد كه انجام داده است اما همين كه دست دنيا طلبان را از بيت المال قطع كرده است كافي است.مدير كل سياسي، انتخابات و تقسيمات كشوري استانداري بوشهر افزود: اگر يك ايراد بر احمدي نژاد وارد باشد، هزاران كار مثبت انجام داده است از جمله قطع كردن دست كساني كه بيت المال را وسيله و ابزار منافع شخصي خود قرارداده بودند.


مديركل دفتر سياسي و انتخابات استانداري بوشهر گفت: احمدي نژاد مافياي نفتي را متلاشي و مبلغ‌هاي ميلياردي كه به جيب اشخاص ريخته مي‌شد همه را قطع كرد.
نصرالله علوي تبار يكشنبه شب در جلسه شوراي اداري شهرستان دشتي يادآورشد: اگر احمدي نژاد هيچ كاري را انجام نداده باشد كه انجام داده است اما همين كه دست دنيا طلبان را از بيت المال قطع كرده است كافي است. 
مدير كل سياسي، انتخابات و تقسيمات كشوري استانداري بوشهر افزود: اگر يك ايراد بر احمدي نژاد وارد باشد، هزاران كار مثبت انجام داده است از جمله قطع كردن دست كساني كه بيت المال را وسيله و ابزار منافع شخصي خود قرارداده بودند. 
علوي تبارتصريح كرد: خيلي از شما مردم نمي‌دانيد در دولت‌هاي گذشته چه باندهايي براي غارت كردن بيت المال وجود داشته است. 



وي يادآورشد: كساني بودند در دولت‌هاي گذشته كه نفت طيور خانوادگي آن‌ها شده بود و اجازه نمي‌دادند هيچ قرارداد نفتي نوشته شود مگر اين كه منافع آن به جيب آن‌ها ريخته شود و احمدي نژاد اين دستان را قطع كرد. 
علوي تبار گفت: در زمان مير حسين موسوي يك مصوبه‌اي داشت كه هر كس كه وزير شود مادام العمرحقوق وزارت را مي‌تواند بگيرد واحمدي نژاد آمد اين حقوق‌ها را قطع كرد. 
وي يادآورشد: احمدي نژاد مافياي نفتي را متلاشي و مبلغ‌هاي ميلياردي كه به جيب اشخاص ريخته مي‌شد همه را قطع كرد و به همين دليل مافياي نفتي، كارگران را در انتخابات دهم وادار مي‌كردند كه به مير حسين موسوي راي دهند. 
وي با حديثي از امام حسين (ع) مبني بر اين كه مردم برده و بنده دنيا شده اند ادامه داد: دين هم لقلقه زبان و همه ادعاي دين مي‌كنند اما وقتي كه آزمايش شدند آنجاست كه ديندارها بسيار كم مي‌شوند و بعضي از ديندارها هم هنگام رخ دادن فتنه به كناري مي‌نشينند و وارد ماجرا نمي‌شوند. 

 

 

 


  ارسال نظر
 
نام :
ایمیل :
کد امنیتی :
تصوير كد امنيتي
ريست کد
ثبت کد :

 
 
     
  کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری دیّر نیوز می باشد . کپی مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد. 1386 - 1390  
  طراحی و ساخت : مصطفی قاسم پور