شنبه 30 ارديبهشت 1391

آخرین اخبار:

تماس با ما

درباره ما

خبرنگاران گفتگو ها دیّر در یک نگاه آرشیو صفحه اصلی
 
 
 
 


 










???? ????? ???? ????? ??? ?? ???? ???? ???? ??????

 با نگاهی گذرا به انجیل؛چه کسی می گوید که مقام زن از مرد کمتر است
 جنایت جنسی دولت آمریکا علیه کودکان!
 گزارش دیلی میل از مصرف الکل در اروپا؛حلقوم الکلی ها در چنگال مرگ!
 منبع جدید درآمد بهترین فوتبالیست دنیا
 گردنه حیران در بهار/ عکس ارسالی خوانندگان
 خیز جریان انحرافی برای تسخیر دو تیم پرطرفدار پایتخت
 پیوس: فضای سابق فوتبال ایران تعصب به پیراهن باشگاه بود
 کیهان: اصلاح­طلبان از طولانی شدن راه خسته شده اند
 بهترین خطای دید 2012: ستاره دریایی چرخان / عکس
 کاهش بازدیدکنندگان ایرانی از نمایشگاه تجاری گوانجو
 افغانستان در آستانه اسخراج نفت
 آن صاحب طبع رندانه! ... آن دارای دو جین عیال در خانه!
 مدیرکل حمل و نقل و پایانه های گیلان خبر داد اعزام 400 دستگاه اتوبوس زائران گیلان به مرقد امام (ره)
 در قالب دیداری دوستانه صورت گرفت پیروزی تیم فوتسال پیشکسوتان تهران در کاشان
 دولت گینه استوایی استعفا کرد
 نخست وزیر لهستان از مردم خواست در جریان رقابت های یورو 2012 تظاهرات نکنند
 عکس/ تنیس روی آب
 فیلم سینمایی ایرج قادری چقدر فروش داشت؟
 آیا اسلام در معماری هم حرفی برای گفتن دارد؟
 /تصویری/سرمربی تیم چلسی :نگاه من مثبت است و به قهرمانی امیدوارم

كدخبر:1096

تاريخ انتشار:20 شهريور 1390 تعداد بازديد:168

  نسخه چاپي

آیت الله حسینی بوشهری:در حوزه قرآنی سرمایه گذاری لازم نشده است
 

 آيت‌الله سيدهاشم حسيني بوشهري در مراسم افتتاحيه سومين دوره تفسير تخصصي قرآن كريم در موسسه جوادالائمه(ع) با بيان اين مطلب اظهاركرد: اعتراف مي‌كنم و با صراحت مي‌گويم ما بايد بي‌تعارف از اين كه در گذشته حوزه درباره قرآن سرمايه گذاري لازم صورت نگرفته است و توجه لازم را نداشته‌ايم استغفار كنيم./وي ادامه داد: البته بزرگان تلاش خود را كرده‌اند اما حوزه در مجموع آن طور كه بايد به قرآن اهميت نداده و اولويت را به مسايل ديگري داده است.


امام جمعه قم با تأكيد بر اين كه طلاب بايد با قرآن و تفسير آن آشنا باشند، گفت: اگرچه بزرگان حوزه‌هاي علميه زحمات زيادي در زمينه قرآن کشيده‌اند اما ما بايد از اينکه سرمايه‌گذاري لازم را در زمينه قرآن در حوزه انجام نداده‌ايم، استغفار کنيم.
 آيت‌الله سيدهاشم حسيني بوشهري در مراسم افتتاحيه سومين دوره تفسير تخصصي قرآن كريم در موسسه جوادالائمه(ع) با بيان اين مطلب اظهاركرد: اعتراف مي‌كنم و با صراحت مي‌گويم ما بايد بي‌تعارف از اين كه در گذشته حوزه درباره قرآن سرمايه گذاري لازم صورت نگرفته است و توجه لازم را نداشته‌ايم استغفار كنيم.
وي ادامه داد: البته بزرگان تلاش خود را كرده‌اند اما حوزه در مجموع آن طور كه بايد به قرآن اهميت نداده و اولويت را به مسايل ديگري داده است.
وي افزود: اولين كتابي كه بايد طلاب قبل از هر درس ديگر به صورت ترتيبي با تفسير آن آشنا شوند قرآن كريم است و كسي كه از رهگذر قرآن و عترت ديندار شود پابرجا و استوار مي‌ماند.
حسيني بوشهري بيان كرد: تجربه شخصي من اين است كه در هر سخنراني كه از آيات و روايات بحث كردم تاثيرگذار بوده و نورانيتي داشته است و برعكس هر جا كه بر اساس بافته‌ها و ساخته‌ها بوده است اثري نداشته است.
امام جمعه قم با تاكيد بر اين كه طلاب بايد با قرآن و تفسير آن آشنا باشند، اظهاركرد: طلبه در صورت تسلط به تفسير مي‌تواند مبلغ و مفسر چيره دستي شود.
آيت‌الله حسيني بوشهري « شناخت عميق اسلام و فراگيري علوم اسلامي، حفظ و نگهداري مطالب علمي، عمل به آموخته‌ها و نشر دانش» را چهار اصل كليدي براي هر طلبه برشمرد.
وي با تاكيد بر پررنگ شدن عمل در حوزه افزود: وضع عمل در حوزه كمي مي‌لنگد در صورتي كه عمل به علوم اسلامي است كه مي‌تواند آن را اثرگذار كند همان طور كه در بيان حالات و سرنوشت بزرگان حوزه وجود داشته و دارد.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم،« اسلام » را داراي مشخصاتي مانند جامع و كامل بودن، جاوادنه بودن و جهاني بودن دانست و تاكيد كرد: اسلام مرز و منطقه نمي‌شناسد و ديني جهاني و جاودانه است.

 


  ارسال نظر
 
نام :
ایمیل :
کد امنیتی :
تصوير كد امنيتي
ريست کد
ثبت کد :

 
 
     
  کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری دیّر نیوز می باشد . کپی مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد. 1386 - 1390  
  طراحی و ساخت : مصطفی قاسم پور