در حالي كه برخي از رسانه هاي استان بوشهر از احتمال انصراف جلاليان از كانديداتوري در انتخابات آتي مجلس شوراي اسلامي خبر مي گويند، يك منبع موثق و نزديك به نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي كه در دورقبل انتخابات از اعضاي فعال اين ستاد در شهرستان دير محسوب مي شد در اظهارنظري گفت: جلاليان با برنامه ريزي وسيع قصد شركت در انتخابات دارد و بحث اعلام انصراف يا خودداري وي از حضور در انتخابات تنها به عنوان يك حربه انتخاباتي از سوي وي مطرح شده و هدف از آن شناخت وضعيت و محبوبيت خود در بين مردم وآگاهي از ميزان احتمالي آراء خودش مي باشد ودر راستاي سياستهاي تبليغاتي وي مي باشد.
اين منبع موثق افزود: برخي از نزديكان جلاليان از پايين بودن ميزان محبوبيت و راي وي در اين حوزه انتخابيه به ايشان تذكرات لازم را داده اند لذا جلاليان با برنامه ريزي و طراحي هاي منسجم قصد دارد تا با سنجش فضا و موقعيت موجود تصميم گيري نهايي را انجام دهد.از پيشنهاداتي كه تاكنون به جلاليان در اين خصوص ارائه شده است مي توان به كانديداتوري وي از حوزه انتخابيه بوشهر،گناوه و ديلم اشاره كرد كه اين پيشنهاد از سوي خود ايشان مورد استقبال چنداني واقع نشده است از اين رو تمام سعي خود را بكار گرفته تا با طراحي و راه اندازي ستادهاي منسجم از حوزه انتخابات دير،كنگان و جم در انتخابات اسفندماه مجلس شوراي اسلامي حضوري مقتدرانه داشته باشد.
جلاليان كه در دور قبل با پشت سرگذاشتن صالحي در دوردوم توانست جواز حضور در مجلس شوراي اسلامي را كسب كند، در فعاليتهاي انتخاباتي خود از شعارهايي استفاده نمود كه بعضاَبسياري از آنها از جمله كسب مسند رياست كميسيون انرژي هيچگاه عملي نشد و در انتخابات كميسيون انرژي مجلس نه تنها به عنوان رئيس انتخاب نگرديد حتي نتوانست با جلب نظرات موافق نمايندگان استان به بيشتر از يك راي (خودي) دست يابد اتفاقي كه مدتها بحث محافل مختلف سياسي اجتماعي استان بوشهر محسوب مي شد.
جلاليان خود در خصوص مطرح شدن موضوع انصرافي هيچ سخني نمي گويد و تنها به اين نكته بسنده مي نمايد كه هم اكنون زود است براي براي تصميم گيري، سخني كه شايد از ديد كارشناسان مسائل سياسي و انتخابات چندان واقع گرايانه محسوب نشود.
يكي ديگر از دلايلي كه جلاليان را با ترديد حضور در انتخابات مواجه ساخته است تكثر و تعدد نامزدهاي انتخابيه در شهرستان زادگاه وي مي باشد ،احمد حيدري به عنوان جوانترين نامزد احتمالي انتخابات مجلس در استان بوشهر و شايد كشور ، سكينه الماسي از فعالان اجتماعي و اعضاي فعال ستاد دكترمحمود احمدي نژاد، اسدالله علمداري و.... از جمله مهمترين رقباي جلاليان در شهرستان جم محسوب مي شوند از اين رو جلاليان با توجه به حضور اين رقبا و احتمال ريزش تعداد زيادي از آراء خود در شهرستاني كه در دور قبل نكته اتكا و قدرت وي محسوب مي شده ميان حضور و يا عدم حضور مردد مانده است.
در حالي كه كمتر 5 ماه ديگر به زمان برگزاي انتخابات مجلس شوراي اسلامي باقي نمانده است از : شيخ موسي احمدي،قيصر صالحي،احمد حيدري،عسكر جلاليان،سكينه الماسي،اسدالله علمداري و چند نفر ديگر به عنوان به عنوان نامزد احتمالي اين انتخابات در حوزه انتخابيه دير،كنگان و جم نام برده مي شود.