شنبه 30 ارديبهشت 1391

آخرین اخبار:

تماس با ما

درباره ما

خبرنگاران گفتگو ها دیّر در یک نگاه آرشیو صفحه اصلی
 
 
   

فرمانداردیّر: دغدغه ملوانان را در حل قضیه ته لنجی با جدیت دنبال میکنم

فرماندار شهرستان دیّر در گفتگویی اختصاصی با پایگاه خبری بندردیّر(دیّرنیوز) با اشاره به نشست مردمی مسئولان شهرستان دیّر در مسجد جامع این شهر( قبل از نمازجمعه این هفته بندردیّر) گفت:تمامی مدیران و مسئولان شهرستان دیّر موظفند درهمه حال پاسخگوی سئوالات و مشکلات مردم این شهرستان باشند و حضور تمامی مسئولان و مدیران شهرستان در نمازجمعه این هفته و پاسخگویی به سئوالات مردم اولین قدم فرمانداری شهرستان دیّر در راستای شفاف سازی فعالیت هاو پاسخگو بودن مسئولان این شهرستان به مردم شریف بوده است/دغدغه ملوانان را در قضیه حل مشکل ته لنجی با جدیت و تا پایان کار دنبال میکنم.

 
 

 
 
 


 










???? ????? ???? ????? ??? ?? ???? ???? ???? ??????

 سه ایراد شورای نگهبان به لایحه بودجه
 میرتاج الدینی در گفت وگو با ایسنا: خودمان را برای همکاری بیشتر با مجلس مهیا کرده ایم
 رییس انجمن آثار و مفاخر ایران: گلستان قابلیت برگزاری همایش‎های بین‎المللی را دارد
 شورای امنیت با صدور قطعنامه پیامی قاطع به کودتاچیان گینه بیسائو داد
 بازنشستگی اجباری مشمولان قانون تامین اجتماعی قبل از پایان خدمت غیرقانونی است
 پشت صحنه تخریب شهردار تهران
 زنان مسیحی مانند مسلمانان لباس بپوشند
 انتشار نهج البلاغه با مجوز دولت کمونسیت
 دعوت الظواهری برای انقلاب سعودی ها علیه آل سعود
 مرگ یک شاهزاده زن در عربستان سعودی
 منتخب مردم آزادشهر و رامیان در مجلس: اندیشه‎های انسان‎های بزرگ باید نسل به نسل انتقال داده شود
 اهانت کنندگان به ائمه مرتد هستند
 راهپیمایی نمازگزاران تهران در اعتراض به الحاق بحرین به عربستان
 طرح تشدید برخورد بد حجابی و مانکن های خیابانی
 انصاری فرد در لیست یک باشگاه اروپایی
 حضور صادق صبا در ایران و جزییات مصاحبه با شجریان در تهران و نیشابور!
 تقدیر دکتر ولایتی از شش سینماگر
 ریزش چاه جان مقنی را گرفت
 چه زمانی استخاره مجاز است؟
 عکس/ بیلبوردی در اصفهان درباره «مهمان»
 

آیت الله حسینی بوشهری : احیای ‌ارزشها و مقابله با انحرافها در اسلام دلیل قیام امام حسین (ع) بودآیت الله حسینی بوشهری : احیای ‌ارزشها و مقابله با انحرافها در اسلام دلیل قیام امام حسین (ع) بود

آیت الله 'سید هاشم حسینی بوشهری'‌ یكشنبه شب در مراسم عزاداری تاسوعای حسینی در حسینیه امام خمینی (ع) مشهد افزود: اهل بیت (ع) و بخصوص حضرت سید الشهدا (ع)‌ برابر انحرافها در دین اسلام و فراموشی مظاهر و حقایق ناب این دین مبین موضع گیری می كردند. وی ادامه داد:‌ ائمه معصومین در راه مقابله با انحرافها در دین اسلام و احیای ارزشهای اسلامی جان خود و حتی خاندان و یاران را فدا كردند و از مصادیق بارز آن می توان به قیام عاشورای حسینی در سال 61 هجری اشاره كرد. وی گفت:‌ اهل بیت (ع) همچنین با تفسیر آیات قرآن به نقش خود در تبیین این آیات در جامعه اسلامی به خوبی عمل می كردند. امام جمعه موقت قم از والدین خواست كه معارف قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را در بین فرزندانشان افزایش دهند. وی تصریح كرد: این برای جامعه اسلامی ما قابل قبول نیست كه دانش آموزان دوره دبیرستانی هم توانایی قرائت صحیح یك صفحه قرآن را نداشته باشد در شرایطی كه در سالهای گذشته دانش آموزان قبل از دوره ابتدایی از آموزشهای قرآنی برخوردار بودند. استاد حوزه علمیه قم افزایش سطح شناخت فرزندان و جوانان نسبت به شخصیت ائمه معصومین (ع) و تاثیر گذاریشان برای دفاع از ارزشهای اسلامی را یك ضرورت برشمرد. وی ادامه داد:‌ نوجوانان و جوانان، اهل بیت (ع) را به خوبی نمی شناسند و این یك ضعف مهم است.


ارسال نظر
   
 

 
 
     
  کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری دیّر نیوز می باشد . کپی مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد. 1386 - 1390  
  طراحی و ساخت : مصطفی قاسم پور