فرماندار دیّر در جمع مردم روستای جاشک خدمت بی وقفه به مردم را از افتخارات نظام دانست و گفت : گام های خوبی برای حل مشکلات مردم شریف که استحاق خدمت داشته اند برداشته شده است .
علی بحرانی افزود : از برکات انقلاب اسلامی است که امروز در دورترین و دورافتاده ترین نقاط هم خدمات به مردم انجام می شود .
فرماندار دیّر با اعلام اینکه حضور در بین مردم را وظیفه خود می داند گفت : من متولد روستا هستم و آشنا با مشکلات ،برای همین با تمام وجود برای رفع مشکلات مردم تلاش خواهم کرد .
وی افزود: همدلی و همکاری مردم روستا با مسئولین باعث شتاب بیشتری برای اجرای طرح عمرانی در این روستا خواهد شد .
بحرانی با اشاره به اینکه اجرای طرح هادی روستای جاشک نیاز به همدلی و همکاری بیشتر اهالی روستا دارد گفت :مطالعات طرح هادی روستا انجام و بودجه ای به آن اختصاص خواهد یافت .
فرماندار دیّر در جواب به سئوال یکی از اهالی روستا مبنی بر مشکل آب شُرب روستا گفت : مشکل آب روستا با وصل شدن به خط سراسری آب کوثر حل خواهد شد .
فرماندار دیر نسبت به رفع مشکلات کشاورزی و بهداشتی روستا به مدیران جهاد کشاورزی و بهداشت شهرستان دِیّر دستورات لازم ارائه دادند.
در پایان این نشست صمیمی فرماندار بصورت دیدار چهره به چهره به پای صحبت های مردم روستای جاشک نشست .









