بسم الله الرحمن الرحيم
مردم شريف شهرستان هاي دير، كنگان و جم
سلام عليكم و رحمه الله
حمد و سپاس خداوندي را كه نعمت عزت نفس عطا فرمود و در دو دوره مجلس توانستم شان مردم شريف حوزه انتخابيه ام را حفظ نموده و از منافع آن ها پاسداري نمايم.
در مصاحبه اخيرم در سايت دير نيوز سه هدف را تعقيب نموده، به همشهريانم گوشزد كردم كه ضربه هاي شكننده اي كه اين شهرستان از بابت از دست دادن پارس شمالي و خانه هاي سازماني و ... خورده بر اثر آفت اختلاف بوده است. دوم اين كه بزرگترين فاكتور توسعه هر منطقه ، داشتن نيروي انساني قوي و توانمند است. و هدف سوم خواستم كه به مردم اعلام كنم كه در دوره نهم من نامزد انتخاباتي مجلس شوراي اسلامي نيستم.
اما با وصف اين كه در اين مصاحبه 2 بار اعلام نموده بودم كه در انتخابات نامزد نيستم مع الوصف بعضي ها تفسير معكوس نمودند و شايع شد كه ما در انتخابات حضور خواهيم يافت و همين امر موجب صدها تماس در جهت حمايت يا كسب اطلاع گرديد.
از آنجا كه در زمينه اشتغال و آموزش كارجويان اقدامات مهمي انجام داده ام و نيمه كاره مانده است و از طرفي ديگر اشتغال مهترين چالش كشور مي باشد دريغم مي آيد كه فعاليت هايم را نا تمام رها كرده و وارد عرصه ديگري شوم. از اين رو مجدداَ اعلام مي دارم كه من در دوره نهم توفيق حضور در انتخابات را به عنوان كانديداتوري ندارم و چنانچه كسي بخواهد در صورت عدم حضور حقير وارد عرصه انتخابات شود مي تواند از وقت باقي مانده استفاده كند.
و از مردم شريف حوزه انتخابابيه پايتخت انرژي، مي خواهم فعالانه در انتخابات شركت نموده و توصيه هاي حضرت امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري در خصوص انتخابات را نصب العين خويش قرار دهند.
موضوع ديگر اين كه حقير به دليل مسئوليت خطيري كه بر دوش دارم نمي توانم به نفع هيچ كدام از كانديدها موضع بگيرم. از اين بابت از دوستاني كه از بنده انتظار همكاري دارند پوزش مي طلبم.
و به همه كانديداها و طرفدارانشان توصيه مي كنم كه براي ورود به مجلس راه تخريب ديگران را در پيش نگيرند. زيرا تجربه نشان داده است كه افرادي كه با تخريب ديگران به قدرت رسيده اند ، حالت يكبار مصرف پيدا مي كنند، و در نهايت مغضوب خالق و مخلوق قرار مي گيرند. همانگونه كه دروغ گفتن به مردم نيز يكي از گناهان بزرگ و نابخشودني است. كه متاسفانه اين آفت انتخاباتي نيز دارد قبح خودش را از دست مي دهد.
در پايان براي كسي كه مورد اعتماد مردم واقع مي شود آرزوي موفقيت و سربلندي را دارم.
با تشكر
عبدالله حاجياني