دانشجویان دانشگاه پیام نوردیّر(اولین دانشگاه شهرستان دیّر) اینروزها درحال سپری کردن روزهای سخت خود هستند.برخی از دانشجویان این دانشگاه با برقراری تماسهای متعددی باسایت خبری بندردیّر(دیّرنیوز)ضمن اعلام گلایه شدید از وضعیت اینروزهای این دانشگاه از مسئولین شهرستان در خصوص رفع برخی از مشکلات این دانشگاه طلب استمداد نمودند
یکی از دانشجویان این دانشگاه در این خصوص می گوید: قرار است نتیجه زحمات یک ترم تحصیلی خود را در پایان ترم در حالی شاهد باشیم که امتحانات ما در شرایط اضطراری و سخت و در یک سالن ورزشی با امکانات ضعیف روشنایی در حال برگزاری است و این اتفاق رخداد خوشایندی نه برای دانشگاه و نه در خور شان مسئولین این شهرستان می باشد.
یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه دراین خصوص می گوید:متاسفانه اختلافات یک نهاد دولتی با دانشگاه پیام نور سبب آن شده است تا این دانشگاه یک ترم نامطلوب تحصیلی را در حال سپری کردن باشد اتفاقاتی که هیچگاه برازنده شهرستانی با فرهنگ همچون دیّر نبوده و نیست و امیدواریم این مسئولان با اندیشه بلند و کلان نگر نسبت به برخی رفتارهای ناپسند خود تجدیدنظر نمایند تا خدایی نکرده به دانشگاه پیام نور دیّر خدشه ای وارد نشود.
وی افزود: از فرماندار محترم و امام جمعه شهرستان می خواهیم تا با درایت و تدبیر بالای خود در بسترسازی مناسب جهت رشد و شکوفایی دانشجویان این دانشگاه گام بردارند و برخی مدیران این شهرستان را وادار به ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان این دانشگاه نمایند.
امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور در سالن ورزشی با امکانات ضعیف روشنایی درحال برگزاری است.
لازم بذکر است چندی پیش مسئولان پیام نور استان بدون هماهنگی معمول با فرماندار و امام جمعه شهرستان دیّر اقدام به معرفی فردی غیربومی جهت تصدی مسئولیت ریاست دانشگاه پیام نور شعبه دیّر نمودند که با اعتراضات شدید دانشجویان و مسئولین شهرستان دیّر همراه بوده است.