دوشنبه 17 بهمن 1390

آخرین اخبار:

تماس با ما

درباره ما

خبرنگاران گفتگو ها دیّر در یک نگاه آرشیو صفحه اصلی
 
 
   

استقبال 77درصدي كابران اينترنت جنوب استان از ديرنيوز

77درصد كابران اينترنت در شهرستانهاي دير،كنگان و جم بطور روزانه از سايت خبري ديرنيوز بازديد مي نمايند.براساس نظرسنجي صورت گرفته از استفاده كنندگان از مراكز ارائه و اشتراك اينترنت در سطح شهرستانهاي دير،كنگان وجم‏، 93دردصد كابران اينترنت در شهرستان دير،79 درصد كاربران اينترنت شهرستان كنگان و 65 درصدكاربران شهرستان جم از ديرنيوز بازديد دارند.

 
 

 
 
 


 









???? ????? ???? ????? ??? ?? ???? ???? ???? ??????

» دیّر بن بست
» عکاس جنوبی
» دیّرگل
» دیر تشباد
» من و مینیمالهایم
 افزايش بيش از 2 برابري سرانه توليد ناخالص داخلي ايران
 اعتراف پدر شيشه اي به قتل كودك 9 ساله
 گزارش سازمان بازرسي درباره برنج هاي وارداتي
 احتمال بازگشت زلاتان به لاليگا
 ليپي:يوونتوس بارديگر برترين تيم فوتبال ايتاليا مي شود
 بهتر نيست از پرچم ايران استفاده كنيم؟
 ورود 5 شركت اروپايي به ليست سياه نفت ايران
 زمان اكران سياسي ترين فيلم تاريخ سينماي ايران
 عكس/بدل علي كريمي در داربي 74
 نفرات برتر \'سرطناب و سرعت\' مسابقات بين المللي سنگنوردي مشخص شد
 اسراييل از قدرت ايران در منطقه وحشت دارد
 ترس اروپايي ها باعث تمديد سريع برخي قراردادها
 خط خبري هفدهم بهمن 57
 هفدهم بهمن در آينه تاريخ معاصر
 بيداري اسلامي در آراء و افكار انديشمندان جهان-9 الاوسي: تامين امنيت اسراييل هدف اصلي آمريكا براي ناكام كردن انقلاب هاست
 تحصن بحريني ها اطراف پايتخت همچنان ادامه دارد
 كارشناس مسائل استراتژيك در گفت وگو با فارس: 2پيام ايران در پرتاب ماهواره نويد به غرب/نسل سوم انقلاب تحريم هاي غرب را به چالش كشيد
 نمودار منابع درآمد شركتهاي بزرگ جهان/ تبليغات منبع درآمدزايي گوگل
 اعزام اولويتهاي 300 تا 600 عمره از سال 92
 كاهش فاصله زندگي مشترك زوجين تا زمان جدايي
 

نفت و کالو ...نفت و کالو ...

کابوس وحشتناکی بود!

با آمدن نفت کالو ویران می شود!؟

می گفتند:

"اگر «نفتی‌ها» بیایند، کالو نابود می شود - یعنی همه‌ی این کارها که برای کالو انجام داده‌ای از بین می‌رود!" - یعنی مردم باید از کالو بروند."

- دغدغه ام شده بود، شب ها و روزها مدام همراه‌ام بود. در کلاس با بچه ها از "نفت و گاز" حرف می زدیم، از اینکه اگر آنها بیایند مردم باید بساط‌شان را بردارند و از کالو بروند.

"نفت که بیاید زندگی اهالی کالو را تکان می‌دهد، نفت که بیاید شاید مهدی هم به آرزویش برسد و با پول فروش زمین‌شان ماشین دار شوند، نفت که بیاید کالو را متحول می‌کند، نفت که بیاید به‌قول هاشم پدر حسین زندگی خانواده زارعی‌ها این رو به آن رو می‌شود و بقول مادر پریسا «تا ۲۰ سال آینده ممکن است در کالو آدم‌های زیادی باشند اما شاید ما نباشیم ...» نفت که بیاید زارعی‌ها پولدار می‌شوند..."

نمی خواستم چیزهایی که با خون دل برای کالو بدست آمده بود، در یک چشم بر هم‌زدن با ساختن پالایشگاه‌‌های نفت و گاز، دود شود و برود هوا!

چند مقاله خارجی در مورد "مسئولیت‌های اجتماعی نفت" خوانده بودم و می‌دانستم که نفت در کنار کارهای خودش بعضی وقت‌ها کارهای اجتماعی مهمی هم می‌کند! "بوشهر" و "خوزستان" قطب‌های نفت و گاز کشوراند، اما متاسفانه مردم خونگرم و مهربانش هنوز به حق خود از این موهبت الهی برخوردار نشده‌اند.

در روزهایی که خودمان را برای "مهر ماه" دوست‌داشتنی و آغاز سال تحصیلی جدید آماده می‌کردیم، از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تماس گرفتند که مدیر عامل سازمان برای زنگ بازگشایی مدارس استان (بوشهر) مدرسه "کالو" را انتخاب کرده است.

در اول مهر "یک راست می‌روم سر اصل مطلب! می‌گویم: آقای مهندس! من از آدم‌های بزرگ خواسته‌های بزرگ دارم. کالو همه‌ی پتانسیل‌های جهانی‌شدن را داشته که امروز جهانی را دارد به دنبال خود می‌کشاند.

آقای مهندس! خیلی‌ها دوست دارند بیایند اینجا را از نزدیک ببینید، با مردم و مدرسه‌ی روستا آشنا شوند - آن دفتر آبی که در دست‌تان است تنها بخشی از مهربانی اهالی محترم دنیا به مدرسه‌ی ماست. و روزانه در کنار این نامه‌ها ده‌ها ایمیل از جاهای مختلف به مدرسه می‌رسد. باید کاری کنیم جناب مدیر عامل!

ساخت یک بوستان دانش‌آموزی در شأن و منزلت مدرسه‌ی کالو و در کنارش ساختن محیطی برای اسکان میهمان‌‌هایمان، دغدغه‌ی امسال من برای کالوست که با نیت خیر شما و همکاران‌تان در مجموعه‌ی وزارت نفت به مرحله‌ی اجرا در خواهد آمد.

آخرین خواسته‌ام از مدیرعامل بزرگ‌ترین میدان گازی جهان، حل مشکل سرویس حمل و نقل بچه‌های روستای کالو و روستاهای اطراف بود که به شهر می‌روند و در مدرسه‌های راهنمایی و دبیرستان درس می‌خوانند. با حل این مشکل، یک مینی‌بوس دعا هر روز پشت سر شما خواهد بود آقای مهندس جان!"

درست چند روز بعد از این دیدار مدیر محترم خدمات شهری سازمان منطقه ويژه اقتصادی انرژي پارس در وبلاگ شخصی خود متنی را منتشر می کنند:

"ديروز نامه اي اداري دريافت كردم حاوي دستور مديرعامل سازمان منطقه ويژه مبني بر تامين مايحتاج مدرسه مذكور از ميني بوس گرفته تا لامپ روشنايي.نامه حاوي دو صفحه ليست اقلام بود.خيلي خوشحال شدم كه عبدالمحمد شعراني توانسته مدرسه كوچكش را جهاني كند و پاي رئيس جمهور و مسئولين رده هاي مختلف را به آن باز كند و همچنين نفت نيز رويكرد توجه به نيازهاي بيرون فنس را انتخاب كرده است.متن هامش مدیر عامل اگر درز اطلاعات سازماني محسوب نشود ! ـ به اين صورت است :

"با سلام با انجام همه موارد موافقم به شرطي كه چند ماه به طول نكشد وبا فرماندار ورييس آموزش پرورش ومعلم انقلابي وبصير جناب اقاي شعراني هماهنگي شود.منتظر تشكيل اولين جلسه وهماهنگي وانجام كار هستم.فعلا حرف وپيشنهاد كافي است..دست به عمل متعهدانه ومدبرانه وسريع بزنيم عمل عمل عمل.....بعد ظهر4شنبه آينده اولين گزارش كارهاي انجام شده واجراي مصوبه هيات مديره (تامين يك دستگاه ميني بوس)توسط گروه ارايه گرددگزارش عملكرد و نه گزارش جلسه و..."

و خوشبختانه با تصویب بودجه‌ای هفتاد میلیونی، دستور مدیرعامل در حال اجرایی شدن است و تجهیز و تکمیل مدرسه کالو با سرعت در حال انجام شدن است و مشکل سرویس برطرف شده است.

شیرینی «نفتی ها‌» در نشست مطبوعاتی چند روز گذشته مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس صد چندان شد:

به نقل از خبرگزاری خلیج فارس:

کمپ اداری و مسکونی پارس شمالی کنار کوچکترین مدرسه جهان

"بخش دیگری از توضیحات مدیرعامل پارس شمالی درباره سرنوشت کوچک ترین مدرسه جهان در دیر و تاثیر توسعه پارس شمالی بر آن بود. وی که در دوره مدیریت گذشته پارس جنوبی نیز در این سازمان حضور داشته، گفت: قرار است بخش اداری و مسکونی پارس شمالی که در حال حاضر استقرار آن آغاز شده در محدوده روستای جمال آباد کالو دیر که کوچکترین مدرسه جهان را در خود جای داده باشد تا این منطقه به قطب فرهنگی مبدل شود.

وی نگرانی ها درباره آلودگی های صنعتی به این محدوده را رد کرد و گفت: نزدیکترین پالایشگاه به روستای کالو در فاصله 15 کیلومتری است و ضرری از این بابت نخواهد دید." چندی پیش یک سایت خبری در خبری کذب خبر از ویرانی مدرسه کالو توسط نفتی ها برای ساختن پالایشگاه داده بود!" سرباز معلم این دبستان درخواست هایی برای کار در پارس جنوبی را رد کرده است."

و حالا «نفت» و «کالو» در کنار هم و همراه هم خواهند شد برای آبادانی بیشتر کالو...

شیرینی‌اش - برای مردم خوب و نجیب استانم بوشهر و مهربانی همه‌ی مردمی که به مدرسه کالو عشق می‌ورزند...


ارسال نظر
   
 

 
 
     
  کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری دیّر نیوز می باشد . کپی مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد. 1386 - 1390  
  طراحی و ساخت : مصطفی قاسم پور