دوشنبه 17 بهمن 1390

آخرین اخبار:

تماس با ما

درباره ما

خبرنگاران گفتگو ها دیّر در یک نگاه آرشیو صفحه اصلی
 
 
   

استقبال 77درصدي كابران اينترنت جنوب استان از ديرنيوز

77درصد كابران اينترنت در شهرستانهاي دير،كنگان و جم بطور روزانه از سايت خبري ديرنيوز بازديد مي نمايند.براساس نظرسنجي صورت گرفته از استفاده كنندگان از مراكز ارائه و اشتراك اينترنت در سطح شهرستانهاي دير،كنگان وجم‏، 93دردصد كابران اينترنت در شهرستان دير،79 درصد كاربران اينترنت شهرستان كنگان و 65 درصدكاربران شهرستان جم از ديرنيوز بازديد دارند.

 
 

 
 
 


 









???? ????? ???? ????? ??? ?? ???? ???? ???? ??????

» دیّر بن بست
» عکاس جنوبی
» دیّرگل
» دیر تشباد
» من و مینیمالهایم
 مهمترين عناوين روزنامه هاي امروز
 مهمترين عناوين روزنامه هاي امروز
 ظهور يك پديده عجيب در فوتبال ايران
 داستان مظلومي و استقلال به انتها رسيد ؟!
 لقب جديد هواداران پرسپوليس به ايمون زايد
 كعبي: گل من يك هديه خوب براي تولد دايي و دخترش بود
 ماجراي رقص قرمزها پس از دربي!
 روايت جالب زايد از تعويضش در درب
 پيشنهاد «ايمون زايد» به سازمان ليگ!
 مهمترين عناوين روزنامه هاي صبح امروز
 عناوين مهمترين اخبار جهان
 جابجايي دو ركورد ملي كسب چهار مدال رنگارنگ در رقابت هاي شنا دبي
 طي 2 هفته گذشته 22 واحد صنفي متخلف در زرند جريمه شدند
 اخبار ويژه كيهان به نام جشنواره به كام ضد انقلاب فراري!!
 استاندار كرمانشاه: با بي تفاوتي هاي خود در حق استان ظلم نكنيم
 در 9 ماهه گذشته محقق شد كمك 134.5 ميليارد ريالي مردم كردستان به كميته امداد
 حجت الاسلام والمسلمين حسيني نژاد: ايمان به وعده الهي رمز ايستادگي جوانان منطقه است
 شرفي: به پيروزي مقابل ذوب آهن اميدوار هستم
 فرماندار سنندج اعلام كرد بهره برداري از 123 طرح با 300 ميليارد ريال در سنندج
 اطلاعات از بمبي كه احمدي​روشن را شهيد كرد
 

فرماندار دیر : احداث بيمارستان در دير ضروري است.فرماندار دیر : احداث بيمارستان در دير ضروري است.

فرماندار دیر گفت :دولت خدمتگزار در حد انتظار مردم و حتي فراتر نيز خدمت كرده است و اين نشان و نتيجه برقراري ارتباط بين مردم و دولت است كه اين خود يك افتخار بزرگي است.
وي با بيان اينكه يكي از مطالبات بحق مردم دير احداث بيمارستان است، تصريح كرد: اين بيمارستان كه مي‌شود با حدود 12 ميليارد تومان آن را به اتمام رساند، تاكنون محقق نشده است و احداث اين بيمارستان ضرورت بسيار زيادي دارد، چرا كه در صورت احداث اين بيمارستان بسياري از مشكلات و معضلات مردم برطرف مي‌شود.
خسروي خاطرنشان كرد: دولت تاكنون در نقاط محروم كشور خدمات ارزشمندي ارائه كرده و مقام معظم رهبري نيز از دولت رضايت دارد و به طور كلي در حال حاضر، جهت‌گيري دولت خدمتگزار اين است كه به مناطق محروم توجه بيشتري صورت پذيرد.
فرماندار دير تصريح كرد: بسياري از اعتباراتي كه در بودجه سنواتي طولاني شده بود با تدبير رياست محترم جمهوري به مناطق محروم و دور افتاده سوق داده شد و اين مسئله نشان‌دهنده توجه بيش از پيش دولت به نقاط محروم است.
خسروي به يكي از مصوبات مهم دولت نهم در سفر دوم به استان اشاره كرد و گفت: انجام مطالعات حوزه نفوذ پارس شمالي به عنوان ناحيه تأثيرپذير از مناطق پارس شمالي و جنوبي با همكاري دستگاه‌هاي ذي‌ربط و تنظيم پيش‌نويس آئين‌نامه مربوط و ارائه نتيجه به هيئت وزيران ثبت شد كه اين طرح متوقف شده درحالي كه استقرار نفت در منطقه پارس شمالي يك مسئله مهم است و لازمه آن نيز مطالعه حوزه نفوذ است.
وي افزود: با توجه به خطرات و مسائل زيست محيطي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي كه وجود دارد كه اين هم يكي از خواسته‌هاي ماست، مي‌طلبد به آن عنايت ويژه و خاص شود.
نماينده ويژه رئيس جمهور نيز در اين نشست گفت: تلاش، پيگيري مستمر و مضاعف از وظايف همه مسئولين است و بايد به گونه‌اي عمل شود كه همه مردم طعم خدمت را حس كنند.
محمد رمضاني يادآور شد: بايد از امكانات محدود اعتباري حداكثر استفاده كرد و مديريت امروز ايجاب مي‌كند كه از حداقل منابع حداكثر منافع را عايد مردم كنيم و بهره‌وري را افزايش دهيم.
نماينده نهاد رياست جمهوري تصريح كرد: مردم عزيز ما كه حماسه نهم دي را مي‌آفرينند و دشمنان را ناكام مي‌گذارند، بايد مورد قدرداني قرار گيرند و خدمت به چنين مردمي بسي افتخار است.
رمضاني اضافه كرد: مردم مومن و انقلابي ايران اسلامي بار ديگر با حضور بي‌نظير خود در 22 بهمن افتخار و حماسه ديگري خلق مي‌كنند و دشمنان را نااميد مي‌كنند


ارسال نظر
   
 

 
 
     
  کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری دیّر نیوز می باشد . کپی مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد. 1386 - 1390  
  طراحی و ساخت : مصطفی قاسم پور