امام جمعه دير : مسئولان بايد وعده هاي خود را اجرايي كنند.
حجت الاسلام والمسلمين حسيني امام جمعه شهر دير شب گذشته در حضور استاندار بوشهر ، معاون عمراني استاندار و جمع كثيري از مسئولين استاني و شهرستاني طي سخناني با اشاره به برخي مشكلات و كمبودهاي شهرستان دير گفت : هر چند مردم شهرستان دير خدمات مسئولين را ناديده نمي گيرند و نخواهند گرفت اما بجاست كه مسئولين نيز به وعده هاي خود در خصوص رفع مشكلات مردم اين شهرستان عمل كنند .
ايشان در ادامه با اشاره به وضعيت بيمارستان نيمه تمام دير گفت : بيمارستان دير اكنون بيست سال است به حال خود رها شده است و در ايام مختلف وعده هاي داده مي شود اما متاسفانه اجرايي نمي شود و بجاست كه استاندار محترم در خصوص قضيه بيمارستان دير راه حلي جدي بينديشند. ايشان در ادامه با اشاره به مشكلات تجار و صيادان بندر دير و شهر بردخون نيز گفت : لايروبي اسكله ها از جمله اسكله خورخان بردخون از آرزوي ديرينه مردم است كه اگر تحقق يابد تبعات مثبت فراواني به همراه خواهد داشت . امام جمعه دير در ادامه با اشاره به سفر رئيس جمهور محترم به استان بوشهر در آينده اي نزديك نيز گفت : خوب است مسئولين استاني بار ديگر مصوبات سفردور قبل را كه هنوز اجرايي نشده در اختيار رئيس جمهور و هيئت دولت قرار دهند تادستوري صادر شود و مصوبات اجرايي گردد.
در اين مراسم فرماندار دير نيز ضمن قدرداني از حضور استاندار در خصوص مشكلات مردم شهرستان دير و ارائه برخي پيشنهادات سخناني بيان داشتند. خسروي با اشاره به بزرگراه پارس شمالي و پروژه پارس شمالي از استاندار خواست تا در اين خصوص دستوري صادر فرمايند.