دوشنبه 17 بهمن 1390

آخرین اخبار:

تماس با ما

درباره ما

خبرنگاران گفتگو ها دیّر در یک نگاه آرشیو صفحه اصلی
 
 
 
 


 









???? ????? ???? ????? ??? ?? ???? ???? ???? ??????

» دیّر بن بست
» عکاس جنوبی
» دیّرگل
» دیر تشباد
» من و مینیمالهایم
 بهترين راه براي سوزاندن چربي شكم
 "ننه من غريبم" بازي هاي شب خيز!
 برنامه نگارخانه هاي تهران-17 بهمن 90
 برنامه سالن هاي تئاتر تهران- 17 بهمن 90
 اعلام منابع درس معارف اقليت هاي ديني آزمون سراسري سال 1391
 اعلام تاريخ فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي تحصيلي نيمه متمركز
 اعلام تاريخ اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي تحصيلي نيمه متمركزكارداني به كارشناسي
 برگزاري تجمع در برابر سفارت آمريكا در كپنهاگ
 رييس حزب سبزهاي جمهوري آذربايجان: استقلال كشور از دستاوردهاي مهم انقلاب اسلامي ايران بود
 ديدار رييس جمهور آذربايجان با وزير خارجه آمريكا
 مديرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار: بندر چابهار با راه اندازي خط جديد كشتيراني از بن بست ترانزيت كالا خارج مي شود
 پيش بيني ارزيابان از آينده بيمه ايران
 حكمفرمايي سرماي كم سابقه در زنجان سرماي هوا در شهر زنجان به 23 درجه زير صفر رسيد
 فرماندار گرمه خبر داد اختصاص اعتبار براي ساخت كتابخانه هاي ايور و درق
 مدير كل امور بانوان استانداري لرستان: طرح فرهنگي گل ياس در لرستان آغاز شد
 استخوان هاي تحريم زير چرخ دانش ايراني توليد محور جلو تراكتور توسط محققان داخلي
 از متصديان برق و آب و مخابرات تا مسئولين نواحي شهرداري تشخيص صحت اين مطلب با شما
 به مناسبت دهه فجر 25 مبلغ به روستاهاي فردوس اعزام شدند
 بسيج دانشجويي ورامين طي بيانيه اي 22 بهمن روز پيوند امام و امت است
 مديركل امور اقتصادي استانداري اصفهان: كمبود منابع آبي مهم ترين مانع جذب سرمايه گذاري در اصفهان است

كدخبر:551

تاريخ انتشار:3 تير 1389 تعداد بازديد:257

  نسخه چاپي

امام جمعه بندر دیر :هدف همه توسعه و رشد استان باشد.
 

حجت الاسلام سیدعلی حسینی امام جمعه بندر دیر در گفتگویی با سایت خبری بندر دیر (دیرنیوز) در خصوص انتخاب استاندار جدید از سوی هیئت دولت گفت : استاندار باید کارآمد باشد و بتواند در همه ی حوزه ها اشراف کامل داشته باشد و در جهت رفع پسوند محرومیت از استان بوشهر تلاش و کوشش کند / با وجود این همه ذخائر و منابع خدادادی هر کشوری می تواند آباد و توسعه یافته شود ، چرا استان بوشهر باید همچنان در محرومیت بسر ببرد/ از استاندار جدید میخواهم در راستای سیاستهای کلان نظام و رهبری و در جهت کمک به دولت در گزینش نیروها بدون درنظر گرفتن برخی ملاحظات سیاسی بهترین افراد را انتخاب کند/ چرا در هر شهر استان فارس یک پتروشیمی باشد اما در استان بوشهر همچنان بیکاری و محرومیت مشاهده شود.


حجت الاسلام سیدعلی حسینی امام جمعه بندر دیر در گفتگویی با سایت خبری بندر دیر (دیرنیوز) در خصوص انتخاب استاندار جدید از سوی هیئت دولت گفت : استاندار باید کارآمد باشد و بتواند در همه ی حوزه ها اشراف کامل داشته باشد و در جهت رفع پسوند محرومیت از استان بوشهر تلاش و کوشش کند . ایشان با اشاره به جایگاه و موقعیت استان بوشهر افزودند : استان بوشهر با تمامی منابع خدادای و ذخائر نفت و گازی اکنون باید یکی از استانهای توسعه یافته ی کشور باشد اما متاسفانه تاکنون چنین نشده و به جایگاهی که شایسته بوده نرسیده است و هنوز پسوند محرومیت را با خود یدک می کشد.و در این راستا استاندار جدید باید در تمامی این حوزه ها اشراف داشته باشد و در جهت رفع مشکلات و معضلات این استان گامهای جدی بردارد. وی در ادامه ی سخنان خود با اشاره به عدم اجرای سه مصوبه ی دولت در شهرستان دیر گفت : متاسفانه سه پروژه ایی که از مصوبات هیئت دولت بود و قرار بوده اجرایی شود همچنان در بلاتکلیفی بسر می برد و بجاست که استاندار جدید در خصوص اجرای مصوبات دولت در شهرستان دیر با نگاهی جدی در خصوص آغاز بکار عملیات اجرایی بیمارستان بندر دیر ، بزرگراه دیر - بوشهر و همچنین  اسکله خورخان بردخون که هر کدام از اینها نقش بسیار مهمی در زندگی مردم ایفا می کنند تصمیماتی اتخاذ و دستوراتی را صادر کند. امام جمعه ی بندر دیر در ادامه با اشاره به پروژه عظیم ملی پارس شمالی نیز گفت : هنوز متاسفانه نگرانی هایی برای نخبگان و مسئولین و مردم این شهرستان در خصوص این پروژه وجود دارد که متاسفانه تاکنون مسئولین مرتبط در این قضیه نسبت به رفع این نگرانی های اقدامی نکرده اند و بجاست که مسئولین پارس شمالی در خصوص رفع این نگرانی ها با حضور در شهرستان ، پاسخگویی شبهات نخبگان این شهرستان باشند.
امام جمعه ی بندر دیر در ادامه با اشاره به مصاحبه ی اخیر خود با یکی از سایت های بوشهر نیز گفت : در خصوص این نکته که بنده گفته ام خیری از بومی ها ندیده ایم نه اینکه خدایی نکرده فرض بر این گرفته باشد که تاکنون کاری یا اقدامی صورت نگرفته باشد ، کارهای خوبی انجام شده اما هنوز جا برای کارهای بیشتر و بهتر وجود دارد .که از جمله ی آنها می توان به جایگاه شهرستان دیر د رحوزه نفت و گاز اشاره کرد و نقش نیروهای مجرب این شهرستان در این پارس جنوبی  اشاره کرد که متاسفانه تاکنون در این خصوص شهرستان دیر به آنچه که باید می رسیده نرسیده است .
امام جمعه ی بندر دیر در ادامه با اشاره به اشتغال نیروهای بومی در صنایع نفت و گازی گفت : از استاندار جدید می خواهیم با جدیت در قضیه اشتغال نیروهای بومی در صنایع نفت و گازی وارد شود  و با پیگیری مصوبه ی دولت در خصوص اشتغال 50درصدی نیروهای بومی در شرکتهای نفتی  از حق و حقوق جوانان این استان دفاع کند تا انشاء الله معضل بیکاری در استان ریشه کن شود. امام جمعه ی بندر دیر با انتقاد از اینکه چرا باید در هر شهر استان فارس یک پتروشیمی ساخته شود ، اما در استان بوشهر همچنان محرومیت و بیکاری مشاهده شود از استاندار خواست تا با پشتکار و تلاش شبانه روزهای  بر رفع مسائل و مکشلات موجود  همت گمارد.

 


  ارسال نظر
 
نام :
ایمیل :
کد امنیتی :
تصوير كد امنيتي
ريست کد
ثبت کد :

 
 
     
  کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری دیّر نیوز می باشد . کپی مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد. 1386 - 1390  
  طراحی و ساخت : مصطفی قاسم پور