پنجشنبه 20 بهمن 1390

آخرین اخبار:

تماس با ما

درباره ما

خبرنگاران گفتگو ها دیّر در یک نگاه آرشیو صفحه اصلی
 
 
 
 


 









???? ????? ???? ????? ??? ?? ???? ???? ???? ??????

» دیّر بن بست
» عکاس جنوبی
» دیّرگل
» دیر تشباد
» من و مینیمالهایم
 فرماندار آزادشهر: ارتش در شكل‎گيري انقلاب در كنار ملت بود
 رييس هيئت نظارت بر انتخابات گيلان: اعلام تاييد صلاحيت ها به عهده شوراي نگهبان است
 با بهره برداري از مجتمع آبرساني پخت روستاي آسفيچ سربيشه از نعمت آب آشاميدني برخوردار شد
 مديرعامل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان آذربايجان غربي خبر داد فعاليت 22 كتابخانه ثابت در آذربايجان غربي
 مديرعامل آبفاي روستايي مازندران خبر داد اختصاص 50 ميليارد تومان به آبفاي روستايي مازندران
 بيانيه دانشگاه پيام نور كرمان: 22 بهمن نقطه عطفي در تاريخ ملت ايران است
 استاد حوزه علميه قم: در انتخابات بايد سعي همه توسعه مشاركت عمومي باشد
 بيانيه امام جمعه گرگان و استاندارگلستان ايران پيشرفت خود را بدون تكيه به قدرت هاي جهان تجربه مي كند
 رييس دانشگاه آزاد واحد جامع سنندج: ضرورت پيامبرشناسي در ميان دانشجويان
 نماينده ولي فقيه در شهرستان ورامين: وفاداري به آرمان ها شكر نعمت انقلاب است
 معاون سياسي امنيتي استاندار گلستان: گلستان حائز رتبه سوم در نهضت قرآن‎آموزي كشور است
 جبهه پايداري تماميت خواه است و نمي خواهد امكانات خود را در اختيار منتقدان قرار دهد
 دانشگاه جامع علمي كاربردي دانشگاهي تقاضا محور است
 كامران دانشجو: وظيفه دانشگاه شعار دادن نيست/ دانشگاه ها در عرصه گفتمان سازي فعال باشند
 مفهوم پولشويي و اثرات آن بر اقتصاد
 سردار وحيدي اعلام كرد: تكميل ساخت پايگاه پرتاب ماهواره هاي يك تني در مدار هزار كيلومتري تا سال آينده
 در برنامه" ديروز، امروز، فردا" مطرح شد روايت خواندني از سخنان دانشمندان گمنام فعال در پروژه ماهواره "نويد"
 4 هزار فرصت شغلي نوكيا در آسيا * فيلم
 4 هزار فرصت شغلي نوكيا در آسيا * فيلم
 رييس عملياتي گروه القاعده در پاكستان كشته شد

كدخبر:557

تاريخ انتشار:8 تير 1389 تعداد بازديد:378

  نسخه چاپي

((چترت رو باز کن ماندلا...) موسسه آفرینگان در جشنواره تئاتر فجر
 

(( چترت رو باز کن ماندلا، از آسمون داره زالو میباره )) عنوان تئاتری است که قرار از سوی موسسه آفرینگان بندر دیر در جشنواره تئاتر فجر شرکت کند. این نمایش که کاری از مؤسسه آفرینگان دیر است، هم‌اکنون خود را برای حضور در جشنواره تئاتر استانی آماده می‌کند و پس از آن قرار است شهریورماه در دو شهر دیر و کنگان به صحنه برود.در نمایش "چترت رو باز کن ماندلا... " بازیگرانی چون الناز بابایی، قحطبه فخرایی، غلامرضا درویشی، مژده جهانگیری، رضا بهرامی، مرضیه برنایی، مریم سالمی، محسن حیاتی، یوسف ابراهیمی، جواد پولادی، حجت سطحانیان، هانیه بحرینی و حمید شعرانی حضور دارند.موسسه آفرینگان پش از این در جشنواره های مختلف استانی و کشوری حضور یافته بودند و آخرین حضور این گروه تئاتر در جشنواره فجر با راهیبای به مرحله ی منطقه ای همراه بوده است.


(( چترت رو باز کن ماندلا، از آسمون داره زالو میباره )) عنوان تئاتری است که قرار از سوی موسسه آفرینگان بندر دیر در جشنواره تئاتر فجر شرکت کند. این نمایش که کاری از مؤسسه آفرینگان دیر است، هم‌اکنون خود را برای حضور در جشنواره تئاتر استانی آماده می‌کند و پس از آن قرار است شهریورماه در دو شهر دیر و کنگان به صحنه برود.در نمایش "چترت رو باز کن ماندلا... " بازیگرانی چون الناز بابایی، قحطبه فخرایی، غلامرضا درویشی، مژده جهانگیری، رضا بهرامی، مرضیه برنایی، مریم سالمی، محسن حیاتی، یوسف ابراهیمی، جواد پولادی، حجت سطحانیان، هانیه بحرینی و حمید شعرانی حضور دارند.موسسه آفرینگان پش از این در جشنواره های مختلف استانی و کشوری حضور یافته بودند و آخرین حضور این گروه تئاتر در جشنواره فجر با راهیبای به مرحله ی منطقه ای همراه بوده است.

رضا مختارزاده نویسنده و کارگردان این تئاتر و مدیرهنری موسسه آفرينگان بندر دير در این خصوص می گوید :  در راستاي فعاليت‌هاي سابق خود، با اجراي تئاتر جديدي با نام "چترت رو بازكن ماندلا، از آسمون داره زالو مي‌باره " در جشنواره تئاتر استاني فجر شركت مي‌كند كه از چند ماه گذشته، تمرينات خود را در شهرستان‌هاي دير و كنگان آغاز كرده‌ايم و با استفاده از بازيگران تئاتر شهرستان‌هاي جنوبي استان بوشهر، سعي در معرفي استعدادهاي هنري اين خطه از استان و حضوري درخشان در جشنواره تئاتر فجر را داريم.
وي در ارتباط با بازيگران اين تئاتر افزود: اين تئاتر در واقع كاري متفاوت است كه از سوي موسسه آفرينگان ارائه مي‌شود و الناز بابايي، قحطبه فخرايي، غلامرضا درويشي، مژده جهانگيري، رضا بهرامي، مرضيه برنايي، مريم سالمي، محسن حياتي، يوسف ابراهيمي، جواد پولادي، حجت سطحانيان، هانيه بحريني و حميد شعراني در اين تئاتر ايفاي نقش مي‌كنند.
اين نويسنده و كارگردان تئاتر و مدير موسسه آفرينگان خاطرنشان كرد: موسسه آفرينگان وارد ششمين سال فعاليت خود مي‌شود و در اين شش سال علاوه بر حضور در بخش‌هاي مختلف فرهنگي و هنري استان، تئاتر را بصورت جدي پيگيري كرده و در بيشتر جشنواره‌هاي معتبر تئاتري استان حضوري موثر و مستمر داشته است و امسال نيز با همين رويكرد و با استفاده از تجربه‌هاي بازيگران، با تئاتري متفاوت در جشنواره تئاتر فجر شركت مي‌كند.
مختارزاده در ادامه در زمينه موفقيت‌ها و جايگاه موسسه آفرينگان نيز گفت: موسسه آفرينگان به عنوان يك سازمان مردم‌نهاد شناخته شده در استان بوشهر است كه در زمينه‌هاي مختلف فرهنگي و هنري و به‌ويژه تئاتر فعاليت مي‌كند و در اين زمينه نيز تاكنون موفقيت‌هاي بسياري كسب كرده است كه از مهم‌ترين آنها مي‌توان به حضور در جشنواره منطقه‌اي تئاتر فجر كشور و همچنين حضور و كسب عناوين مختلف در جشنواره‌هاي استاني اشاره كرد و اميدواريم امسال نيز با حضوري درخشان در جشنواره فجر، بتوانيم نمايندگان و سفيران خوبي براي فرهنگ و هنر جنوب استان باشيم.

وي در ادامه از علي ديري، صادق زارعي و روح‌الله قاسمي به عنوان عوامل اين تئاتر نام برد و بيان داشت: اين تئاتر در شهريور ماه امسال در شهرستان‌هاي دير و كنگان بر روي صحنه مي‌رود و در جشنواره‌هاي مختلف نيز حضور پيدا مي‌كنيم.

لینک خبر در خبرگزاری فارس

لینک خبر در سایت ایران تئاتر



 


  ارسال نظر
 
نام :
ایمیل :
کد امنیتی :
تصوير كد امنيتي
ريست کد
ثبت کد :

 
 
     
  کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری دیّر نیوز می باشد . کپی مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد. 1386 - 1390  
  طراحی و ساخت : مصطفی قاسم پور