نشست "عصر شعر فاطمه(س) کوثر هستی " در سالن اجتماعات فرمانداری دیر برگزار شد .
این نشست با حضور شاعران شهرهای دیّر،بردخون،آبدان و بردستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان دیّر و با حضور فرماندار،بخشدار بخش مرکزی،رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دیّربرگزار گردید.
بحرانی فرماندار دیّر در این نشست بااشاره به جایگاه شعر و ادبیات شهرستان دیّر در استان بوشهر گفت : شعر واژه زیبای زندگی است و شعری که در خدمت بشریت باشد به متعالی شدن بشریت ختم خواهد شد و همگان با جایگاه شعر و ادبیات شهرستان دیّر در استان و کشور آگاهی کامل دارند.که حضور و درخشش شاعران نام آشنای دیّری خود بهترین گواه برای این سخن است .
بحرانی افزود : فرهنگ دیَر ماندگار و جاودانه است ، شاعران باید ادبیات بومی را در شعرهایشان حفظ کنند و این یعنی پیدا کردن واژه های اصیل بومی و آمیختن آن در قالب شعر. و قطعاً استفاده از فرهنگ بومی در اشعار و سروده ها به مانایی و جاودانی آثار هنری نیز کمک شایانی می کند.
فرماندار دیَر تصریح کرد : ما باید فرهنگ مان را به نسل آینده انتقال دهیم و این وظیفه هر شاعر دل سوخته سرزمینش است .بحرانی از مهمترین اولویتهای کاری خود در شهرستان دیّر را تشکیل کارگروه تخصصی فرهنگ و هنر با حضور اصحاب فرهنگ و هنرمندان توانای دیّری به منظور رفع موانع فرهنگی و ایجاد بسترهای مناسب جهت بروز خلاقیت های قشر جوان و نوجوان در زمینه فرهنگ و هنر دانست و گفت: بزودی این کارگروه با حضور صاحب نظران ، فرهنگیان و هنرمندان شهرستان دیّر راه اندازی خواهد شد.
شعرانی رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دیر نیز در ابتدای این جلسه با اشاره به برخی فعالیتهای شاعران دیری در سال 89گفت : امروز شهرستان دیر یکی از قطب های شعر در کشور است و ما به داشتن چنین شاعرانی افتخار می کنیم ،شاعرانی که در سال گذشته در جشنواره های متعددی به ارائه آثار و کسب مقامهای متعدد نائل شدند.
شعرانی با ذکر عناوین و افتخارات شاعران دیری گفت : در سال گذشته بیش از دوازده مجموعه شعر از شاعران شهرستان به چاپ رسیده است که امیدواریم این تعداد چاپ مجموعه آثار شاعران دیّری در سال 1390 با همت و همراهی مسئولین شهرستان به دو برابر افزایش یابد.
در این دیدار تعدادی از شاعران دیری به شعر خوانی پرداختند و در پایان با هدایایی از آن ها تقدیر شد. (شریعت رسولی (برگزیده شعر کشوری) ، سیدمرتضی کراماتی ، حیدر منصوری،ماشاءالله زارعی، ظهیر محمودی ،سحر عبدالله زاده، سمیه محمودی، احمدی ، سلیمانی ، دهدار و ابوذری از جمله شاعران دیّری بودند که در این عصر شعر به ارائه آثار خود پرداختند.