سه شنبه 02 خرداد 1391

آخرین اخبار:

تماس با ما

درباره ما

خبرنگاران گفتگو ها دیّر در یک نگاه آرشیو صفحه اصلی
 
 
 
 


 










???? ????? ???? ????? ??? ?? ???? ???? ???? ??????

 حمایت از طرح ها و ایده ها، افزایش تولید ملی را دربر دارد
 عناوین مهمترین اخبار جهان از شب گذشته تا کنون
 زوجهای جوان مشهدی رویای خانه دار شدن را بیرون شهر جستجو می کنند
 بهای نفت در بازار آسیا اندکی افزایش یافت
 رحیمی :لزوم تبعیت بانکها و موسسات مالی و اعتباری از مقررات بانک مرکزی
 شکایت سنگین از فیس بوک بدلیل نقض حریم خصوصی
 چه کسانی جلیلی را در نشست بغداد همراهی می کنند؟
 کارشکنی عربستانی ها در اردوی پرسپولیس
 تصویب بیش از 284 میلیارد برای اجرای طرح های اشتغالزای بخش کشاورزی لرستان
 راه اندازی 63 مرکز علمی ـ کاربردی و آموزش 6770 نفر
 رییس دانشگاه آزاد بیرجند: رسالت فرهنگی مهمترین رسالت در دانشگاه هاست
 حذف 700 میلیون تن کربن از جو به ازای 40میلیون قتل، دستاورد زیست محیطی ترین جنایتکار تاریخ!
 3000 قرص روانگردان در دره شهر کشف و ضبط شد
 جدول/قیمت روز سکه و ارز
 امروز؛ بخش بین المللی «نخستین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی» در قم برگزار می شود
 رییس بیمارستان رستمانی پارسیان خبر داد مرکز دولتی زایمان فیزیولوژیک در پارسیان به بهره برداری رسید
 با حضور مسئولان استان جشنواره تولیدات مؤسسات ویدئویی کرمان گشایش یافت
 مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر خبر داد صادرات بیش از 5 هزار تن هندوانه از اراضی ایرانشهر
 رضازاده در گفت وگو با فارس: با شایعه برکناری ام عقده هایشان را خالی می کنند/ علت انتقادهای باقری را نمی دانم!
 به همت بنیاد مسکن و در سال جاری طرح هادی در روستاهای بالای 20 خانوار دنا اجرا می شود

كدخبر:976

تاريخ انتشار:20 خرداد 1390 تعداد بازديد:261

  نسخه چاپي

مدیرعامل منطقه ویژه پارس:نگاه نفت به شهرستان دیّر،نگاهی ویژه است
 

سایت خبری بندردیّر(دیّرنیوز)/سیدپیروزموسوی مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در نشستی با بحرانی فرماندار شهرستان دیّر با اشاره به مصوبات سفر و تعهدات وزارت نفت در خصوص کمک به توسعه و پیشرفت شهرستان دیّرگفت:نگاه نفت و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به شهرستان دیّر به عنوان میزبان پروژه عظیم پارس شمالی،نگاهی ویژه و استراتژیک است/شهرستان دیّر دارای فرهنگی غنی در کشور است/با بازنگری اداره کل راه و ترابری در بزرگراه پارس شمالی،شهرستان دیّر از بن بست خارج خواهد شد.


سایت خبری بندردیّر(دیّرنیوز)/سیدپیروزموسوی مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در نشستی با بحرانی فرماندار شهرستان دیّر با اشاره به مصوبات سفر و تعهدات وزارت نفت در خصوص کمک به توسعه و پیشرفت شهرستان دیّرگفت:نگاه نفت و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به شهرستان دیّر به عنوان میزبان پروژه عظیم پارس شمالی،نگاهی ویژه و استراتژی است.ساخت بزرگراه دیّرـبوشهر،به عنوان شریان ارتباطی پارس شمالی،ساخت و تجهیز بیمارستان 32 تختخوابی بندردیّر،احداث اسکله خورخان بردخون،تجهیزمراکز فرهنگی،هنری و... از مهمترین اقدامات و تعهدات وزرات نفت و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در شهرستان دیّر است که همگی در حال اجرایی شدن است.در این دیدار که در محل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برگزار گردید،موسوی با اشاره به جایگاه فرهنگی شهرستان دیّر در استان و کشور گفت: شهرستان دیّر پیش از آنکه با منابع متعددی از قیبل کشاورزی،شیلات،نفت و گاز و...شناخته شود با نیروها و منابع انسانی عظیم و ارزشمند و فرهنگ غنی و مثال زدنی خود در کشور شناخته شده و دارای جایگاهی ارزشمند می باشد.

مهندس موسوی در این نشست با اشاره به پروژه بزرگراه پارس شمالی گفت: یکی از دغدغه های همیشگی ما خروج شهرستان دیّر از بن بست موجود بوده که با رایزنی های صورت گرفته امیدواریم بزودی با بازنگری در طرح بزرگراه پارس شمالی و گسترش آن تا محدوده کمربندی بندردیّر، در خصوص خروج بندر دیّر از این بن بست که که سالیان سال است این شهرستان را تحت الشعاع قرار داده است تعجیل شود و در این خصوص از اداره کل راه و ترابری استان می خواهیم در این خصوص سرعت بیشتری بخرج دهند.

موسوی در ابتدای این نشست حضور بحرانی را در فرمانداری شهرستان دیّر به ایشان تبریک گفته و برای ایشان در این مسئولیت آرزوی موفقیت نمود.

بحرانی فرماندار شهرستان دیّر نیز در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از خدمات و نگاه جدی نفت و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به توسعه شهرستان دیّر گفت:پارس جنوبی به عنوان یکی از مهمترین پایگاهها و قطب اقتصادی و انرژی کشور با حضور مدیران ارزشمند،ولایی و خدمتگزار منشاء خدمت به نظام و کشور محسوب می گردد که با عزم و همت دولت خدمتگزار و وزرات نفت و همچنین با مدد مدیران ،مهندسان، متخصصان و کارگران متعهد ایرانی در برداشت از این میدان عظیم مشترک گازی با کشور همسایه عقب ماندگی های قبلی را که دلایل متعددی داشته جبران خواهد شد و بار دیگر استکبار طعم شکستی دیگر را خواهد چشید.

بحرانی با اشاره به وضعیت پروژه پارس شمالی و برخی مسایل شهرستان دیّر،تسریع در پروژه بزرگراه پارس شمالی،تکمیل بیمارستان بندردیّر،توجه به زیرساختهای فرهنگی،تسریع و... از مهمترین دغدغه های مردم شهرستان دیّر عنوان کرد و گفت: امیدواریم با نگاه جدی مدیران خدمتگزار در خصوص رفع مشکلات مطرح شده گامهای اساسی برداشته شود.

 


  ارسال نظر
 
نام :
ایمیل :
کد امنیتی :
تصوير كد امنيتي
ريست کد
ثبت کد :

 
 
     
  کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری دیّر نیوز می باشد . کپی مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد. 1386 - 1390  
  طراحی و ساخت : مصطفی قاسم پور