DataLife Engine > خبر > آيت‌الله حسيني‌بوشهري: كمك به سيل‌زدگان پاكستان نشان وحدت شيعه و سني است

آيت‌الله حسيني‌بوشهري: كمك به سيل‌زدگان پاكستان نشان وحدت شيعه و سني است


تاريخ: 3 شهريور 1389. نويسنده: .
به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از روابط عمومي جمعيت هلال احمر استان قم، آيت‌الله حسيني بوشهري در ديدار رئيس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر و مسئولان جمعيت هلال احمر استان قم از عملكرد خوب جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران براي حضور در عمليات امدادي سيل اخير پاكستان تقدير كرد و گفت: انقلاب ما، انتظارات زيادي در دنيا بين مسلمانان و غير مسلمانان ايجاد كرده و شعارهايي كه ما سر داده‌ايم و عملكردي كه نظام ما داشته مثل دفاع از مردم فلسطين، عراق و افغانستان، ديگر كشورها باور كرده‌اند كه ملت ما به عنوان پناهگاهي براي ملت‌هاي ديگر است و البته انتظاراتشان هم به جا است.
وي افزود: حضور فعال هلال احمر در اين حادثه نشان مي‌دهد كه ما جامعه اسلامي را عضو يك پيكر تلقي مي‌كنيم و بحث شيعه و سني در ادبيات ما مطرح نيست و جامعه اسلامي ما را به زندگي مسالمت آميز دعوت مي‌كند.
امام جمعه قم در ادامه فريضه انقلاب اسلامي را صدور عواطف و همدلي دانست و گفت: براي به دست آوردن قلب مردم، نياز به لشكر كشي نيست، اقدامات هلال احمر، مراجع تقليد و اعزام نمايندگان رهبري، اينها در دل مردم اثرگذار هستند، حتي آنهايي كه در قلبشان نسبت به ما احساس عداوت و دشمني مي‌كنند.
آيت‌الله حسيني بوشهري اظهار داشت: به همه شما خدا قوت مي‌گويم و دعاي پاكان و صالحان بدرقه راه شما باشد.
وي تاكيد كرد: چهره‌هاي شما در قالب لباس هلال احمر همدلي، انسانيت، دوستي و صميميت را در ذهن‌ها متبلور مي‌كند.